Tek tabanca, tek mermi. Rıhtımdan rus ruleti misali. Kelime-i Şehadeti getirin artık ORONTERAP size savaş açtı!

İki lira lyriğinle iki sus bir dinle! Metafizikten sanane? Dilim sert git şikayet et annene. Sahip ol çenene bu duyduğun Rap tir 2000i üç geçe Yoo. Birlik olalım derken, açmadın ki yelken, dur daha erken son tetiği çekerken dönecem seferimden. Kral sensin tahta oturdun. Beni Kaldırmayı unuttun çok mu büyük geldi küçük dilini yuttun. Yazık daha toydun reostayken uyudun. Dişe-diş, kana-kan Hodri meydan! Yer Cücesi dengesiz orangutan! Yow!

Tek tabanca - rapte kanca geldi işte ZelkalitE. Oronteste berkemal asaiş bu realite. Her lyricte başlatılan fullattacktir rhym ve her delikte Yaşayan haşere kadere teslim oldu! Silah bende şimdi. Ruletin çarkı döndü. Yelkenler fora be tayfa bak kara göründü. Sustuğumuz gün geçti Son gününüz dündü. Antakyayla caka satanın defteri dürüldü. Çok gülündü bugüne dek ağlama zamanıdır. Pislettiğiniz pisuvarı yalama Zamanıdır. SıcakBey dikkat et! Döktüğün Rap kanıdır. Kanını döker bu neferler Alemin Kralıdır!


Tek mermi vardı Oronte surlarında kaldı. Daldığın rüyada kabusundur söyleyim. Namusun elimde, bir hatanı beklerim. Verdiğin öğütleri Kafanda tartta yay derim. Çıkmaz olmuş her taraf , attığın adımda. Deldiğim barikatların aklı bir karış havada. Güneşin çocukları şimdi buz Tutar bir halde bekler. Raptor hükmeder, alem izler. Oronte felç eder. Bir mermi bin düşmana yeter! Pense tutmayı bilmeyen adam gider , Üsküdarda diş çeker, Yooo ! Madalyonun ters yüzünde ödevini yap geber!


Tek tabanca, tek mermi. Rıhtımdan rus ruleti misali. Kelime-i Şehadeti getirin artık ORONTERAP size savaş açtı!


Ben gözünde sıfırsam ses çıkartmam. Sen de OnThaOn hadi oyuna devam Oyunun adı rapte çarpıp çarpılan. Sen etkisiz eleman bense yutan! Varsa başka kaşınan Hodri meydan! Kendince Rapi buralara tanıtan! Bak bu olmadı kalitesiz Amerikan. Son damlandı bu bardağı taşıran. Dijital kaydına doydu karnım. Antakyaya rapi sen mi yaydın (kes) Orda dur lan it bu iş burada biter laf gitti yerine, O şimdi asker!!


You allways tried to make rap only for the money. But couldn't do it so well with digital planning. You Can't watch me, eat me , take me you My hot honey I let you live some more to see your mumy.


Bir küçük Mc cik varmış, Durmadan saçmalarmış, Rap yaptığını sanarmış, Narcotic'ten Serhatmııış
Sanki sözleri yaman. Bilmiyor ki yas yavan. Hiç mi Türkçe dersi almadın Sahtiyan? Rap yapma lan, şaklabansın oğlum, şarlatan. Burda Yaptığın ziyan ve hepsi saçmalık dolu. Tedahülden kaldırın bunu. Verdim notunu., gördüm sonunu, koydum kanunu. Onun bunun rapçisi Haremini kurdu mu? Deldi geçti Barikatı Orontenin kurşunu!


Rulete var mısın? Sus bi len. Yalancısın. Savaşın ortasında karga avlayan bir avcıyım. Asidir Orontem. Sözleriyle anlatır.Gözleriyle iz süzer, Tahliyesi şartlıdır. Her satır senin için yo dinle işgüzar. Anlatandır Kargaşa müziğine kan kusar. Leşin için mezar kazar ve bak içinde kim var? Bitti artık Galatalı. Maskeni çıkar. İndiğinde darbe kalbe inletir bu ortamı ve dostlarım da koruyacaktır Orontenin namını. Şehir şehir dolaşılsın Duymayansa kalmasın. Masa kuruldu artık. Rulet başlasın!


Tek tabanca, tek mermi. Rıhtımdan rus ruleti misali. Kelime-i Şehadeti getirin artık ORONTERAP size savaş açtı!