Nefret - Doğanın Kanunu

Albüm Adı : Meclis-i Ala İstanbul


Yeryüzündeki iktidarin gerçek sahibi doga, Dogami senin bir parçan yoksa sen mi doga. Paradokslari asip düsününce hersey mantiga uygun, Kisir döngüleri kabul ediyorum Çünkü bu senin kanunun miras gibi alip verip insan oglu olarak nesilden nesile Bir kum tanesinden uzayin sonsuz bosluguna, Hükmederse eger doga kanunlariyla sana Dünyanin dengesini bozmak için Elini oynatacak gücün kalmaz.
Cigerim yaniyor bir ormanin yandigini görünce, dumanlar aliyor yagmur bulutlarinin yerine Berrak akan suya karisan pisligi görünce Akar gider ummana karisir hayallerim Dünya kara ve zalim bir gezegen, Kazaniyor burada baskasini yok eden. Yok etmek sanki birinci kural, Bunlari yapamayan oluyor masal Hikayemi, animi, tarih mi belli degil, Doga artik sen insanin önünde egil. Savasacak gücü kalmadi bundan ol emin, pes ette kurtul artik batsin bu gemin. Bu gemi ister senin ister benim, Olurum ama birgün bende senin hakimin. Fazla yolum kalmadi bu isin sonuna, Doldurdum her yerini atom bombasiyla. Güzeliklerini bozdum yaptim tastan, Ormanlarini kesip açiyorum kendime alan. Artik var benimde çok ve çok param, Yasiyorum bu dünyayi kendi kanunlarimlan. Ezen parçalayan ve yok eden, Ezen parçalayan ve yok eden Ezen parçalayan ve yok eden, Ezen parçalayan ve yok eden insan. Yasami paylastigin sonsuz karanlik seni yakan günesin o essiz sicakligi Göz kamastiran güzelikler taa kendisidir doganin Alabildigince yesil ve maviyi görmek istiyorum, Kuslarin maviliklerde süzülmelerini Engin denizlerin her yerinde baliklarin oynastigini yüzdüklerini görmek istiyorum Ey insanoglu çignedikçe bu kanunu Kendi ellerinle getiriyorsun sen sonunu Bu nekadar devam edecek acaba bilemem ama Doganin cezalariyla kimse bas edemez Bir depremde en yüksek binalarini Sel olur alir götürür senin canini ve malini Ya soguktan donar ya sicaktan ölür gidersin, Doganin cezasini yine sen çekeceksin Siyah yada beyaz herkes esit, Hersey saçma olurdu dogada olmasa çesit Temiz doga miras bizden sonrakilere görevin, Ölene kadar yasatmak en büyük hedefin Evet evet söyledigin çok çok dogru, Nerede kaldi bu beklenen soru. Insanlar neyi bekliyor acaba, Bu kadar duyarsizmiyiz dünyanin yok olusuna. Benim için sorun yok bile dene bilir, Ömrümden kaldi kesin 70 senedir. Dünya ise asirlardir dolasir evrende, Bunu degistirmeye hak yok kimsede. Hakin yok, Soru yok, Kozun hiç yok, Bu anlatiklarimi sen beynine sok. Bak o kadar yakici ve sicakki sözlerim, Kutuptaki buz daglarini bile erittim. Bu sicak sözlerimin karsisindaki masum adam, Gözlerini bu bütün olanlara yuman. Soguk bir dus alda derim sen uyan, Uyanamasan olursun sende karsimda duman. Ezen parçalayan ve yok eden, Ezen parçalayan ve yok eden.
Ezen parçalayan ve yok eden, Ezen parçalayan ve yok eden insan. Yasami paylastigin sonsuz karanlik seni yakan günesin o essiz sicakligi Göz kamastiran güzellikler taa kendisidir doganin.