Mista Killa - Tarih Yazanlar



Hayat asilmasi zor yokuslarla dolu,kimileri basardi kimileri yok oldu, tarihe gömüldü niceleri,tarihe damgasini vurdu gitti kimileri.Yillar,buz gibi savaslar,dev ordular bir çirpida yerle bir oldular,stratejik planlar, ölümsüz kalanlar, onada bunada kök söktüren kahramanlar. Kanla doldu sayfalar,barut koktu sayfalar,ben yikilmam diyenler,bir anda yok oldular,dünyayi hükmedenler,kendine güvenenler, teker teker birer birer tarihe gömüldüler,sasti kaldi kirallar,korkuya kapildilar,sira kimde acaba. neydi ne oldu ne oldular? cezzar olmak çaremi tükenmek üzereyken, bunu anlayamadan son duraga vardilar!

Zaman çok sey degistirdi, bilim ilerledi, bomba mayin tank ve füzeler üretildi, kalmadi eskisi gibi dev silahsörler, nükleer savaslar, mertlik sona erdi. Yaman, dost gibi yaklasiverdi düsman, nerden bilecektiki melek yüzlü seytan, masumiyet tavirla sokuluverdi yanina sirtina süngüyü saplayiverdi pasam! Koru haydi kendini, mal candan degerlimi? Yolun sonu nereye cehennemmi cennetmi? madalyayi ters çevir gerçekleri göreceksin, nefsi müdafa için saldiriya geçmelisin,istila kaçinilmaz, buna karsi çikilmaz, dünya koca arena, kolayla paylasilmaz, orta dogu balkanlar, asya masya avrupa, ölmek var dönmek yok haydi bana elveda!

Ayaz kendini gösterdi, soguk yeller esi, iflah olamadi insanlar daha fazlasini istedi amansiz bir kaçis, pusula nereye yönlendirir ben bilemem. Sabir kalmadi kimsede, huzur hani nerde? tek çözüm firar oldu gurbete, gurbetellere, bilinmeyen yerlere, bitmeyen dertlere, taze dertler eklemeye. Hançerle saldirdilar, özgürlügü çaldilar, acimasiz köpekler vurdu döktü kirdilar, anneler babalar teyzeler amcalar dayilar, açilan savas yaralari tutmadi sargilar.Kanla doldu sayfalar,barut koktu sayfalar,ben yikilmam diyenler,bir anda yok oldular,dünyayi hükmedenler,kendine güvenenler, teker teker birer birer tarihe gömüldüler

Nakarat:

Tarihe geçen insan, yok artik hiç hayran, nerde o gül kokan

Mista Killa: Kliplerini İzleme